Postanite volonter/ka na petom izdanju Juventafesta!

Juventafest poziva sve srednjoškolce iz Bosne i Hercegovine koji vole teatar i željni su novih iskustava (ali i dobre zabave) da volontiraju na ovogodišnjem Festivalu!

Svjesni činjenice da su volonteri/ke bitan dio tima bilo koje festivalske ekipe bez kojih se priprema, organizacija i aktivnosti tokom trajanja festivala ne mogu zamisliti, mi krećemo u potragu za volonterima i volonterkama koji bi pomogli u organizaciji i uspješnoj realizaciji 5. izdanja festivala koji će se održati u Sarajevu od 09. do 13. septembra 2017. godine.

Ukoliko:

  • pohađate srednju školu u Bosni i Hercegovini
  • spremni ste dodijeljene poslove obavljati predano i odgovorno
  • posjedujete entuzijazam i volju za rad
  • spremni ste za rad u ekipi, strpljivi i sposobni iznaći kreativno rješenje u kratkom vremenskom roku

Vi biste mogli biti osoba koju tražimo!

Juventafest okuplja mlade ljubitelje teatra, a angažovanim volonterima i volonterkama nudi nezaboravno iskustvo rada i djelovanja u dobro organizovanom i entuzijastičnom timu. Volonterski rad na Festivalu ne podrazumijeva novčanu naknadu, ali dobra zabava poslije uspješnog radnog dana je gotovo zagarantovana!

Juventafest će za svakog/u volontera/ku obezdijediti hranu, poklon majicu i torbu, pristup svim predstavama i druženje sa učesnicima i učesnicama festivala, te kreativnim mladim ljudima iz cijelog svijeta.

Juventafest će obezbijediti smještaj za vrijeme trajanja Festivala za volontere/ke koji nisu iz Sarajeva, ali NEĆE POKRIVATI troškove puta.

Nakon festivala, 5. Juventafest će svim volonterima I volonterkama uručiti potvrdu o volontiranju.

 

PRIJAVU možete izvržiti ispunjavanjem priloženog formulara.

Rok za prijave je otvoren do 1. septembra, stoga, požurite!

 Da Ne

 Svaki dan Vikend Radni dani

 Čitav dan Ujutro Popodne Navečer

captcha

Comments are closed.